Nieuws

Aangepaste openingstijden zomervakantie!

Aangepaste openingstijden zomervakantie!

De zomervakantie staat weer voor de deur. Van maandag 24 juli t/m zondag 20 augustus gelden daarom de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 8:00-17:00.
  • Zaterdag en zondag gesloten.

Dit geldt zowel voor de werkplaats als voor het PostNL pakketpunt!


Telefonische bereikbaarheid in de periode 25 juli t/m 9 augustus middels deze telefoonnummers:

  • 0541-820434
  • 06-31996002

Verkoop decemberzegels en postzegels!

Verkoop decemberzegels en postzegels!

Wij verkopen, naast diverse auto-gerelateerde producten en batterijen, sinds kort ook postzegels en decemberzegels! Voor de decemberzegels geldt: OP=OP.

Pasen

Pasen

Beide Paasdagen zijn wij gesloten. Dinsdag zijn alle eieren wel gevonden en opgegeten, dus dan zijn we er weer.

Hele gezellige Paasdagen allemaal!

Lekker voor onderweg!

Lekker voor onderweg!

De shop is er nog niet, maar ondertussen verkopen wij, naast de auto-gerelateerde producten, al wel koffie, thee of warme chocolademelk om mee te nemen. Wilt u daar nog wat lekkers bij? Dat kan ook. Wij hebben een klein assortiment koeken en snoep.
Verticuteermachine te huur!

Verticuteermachine te huur!

Heerlijk die zon! Een mooi moment om de tuin bij te werken en ook het gazon een opknapbeurt te geven. Met andere woorden, tijd om te verticuteren! En bij ons kunt u een verticuteermachine huren. Reserveren gewenst, om teleurstelling te voorkomen.


Voordelen van verticuteren:

  • Verwijdert de viltlaag en mos uit het gazon
  • Belucht het...
Gewijzigde openingstijden

Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 26 februari vieren we in Reutum carnaval. We zijn daarom op deze dag alléén op afspraak 's ochtends geopend. Ons PostNL pakketpunt is deze hele dag gesloten.

Maandag 28 februari is het Rosenmontag. Deze dag zijn wij (zowel de garage als het PostNL pakketpunt) gewoon geopend.

Wij wensen iedereen die carnaval gaat vieren heel veel plezier!

AED

AED

Sinds kort beschikken wij over een AED. 80% van de reanimaties vindt plaats in of rond het huis. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Bovendien mag iedereen een AED gebruiken zonder daarvoor een training te volgen.

Wij dragen graag een steentje bij aan de veiligheid van de mensen om ons heen. Onze AED is dag en nacht beschikbaar.

PostNL Pakketpunt

PostNL Pakketpunt

Sinds 26 november j.l. hebben wij bij ons in de showroom een PostNL pakketpunt geopend. Dit houdt in dat u uw pakketten nu bij ons kunt versturen of laten bezorgen. Hoe handig is dat? Daarnaast kunt u ook aangetekende post of post naar het buitenland via ons versturen.

Bovendien kunt u vanaf nu ook met PIN betalen bij ons. Dit geldt zowel voor betaling van PostNL zendingen als voor reparaties of aankopen in onze werkplaats.

Blijf welkom

Blijf welkom

Voorlopig blijft Flinkers Auto s en EGR Reiniging geopend, maar ook wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Omdat wij de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers voorop stellen, moeten wij gepaste maatregelen nemen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wilt u deze richtlijnen doorlezen voordat u bij ons langskomt?

Wij nemen extra hygienemaatregelen, zoals vaker handen wassen en het...