Blijf welkom

Voorlopig blijft Flinkers Auto s en EGR Reiniging geopend, maar ook wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Omdat wij de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers voorop stellen, moeten wij gepaste maatregelen nemen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wilt u deze richtlijnen doorlezen voordat u bij ons langskomt?

Wij nemen extra hygienemaatregelen, zoals vaker handen wassen en het gebruik van stoelhoezen voor eenmalig gebruik. Indien nodig worden bepaalde oppervlaktes (stuur, sleutel, handgrepen, etc.) ontsmet. 

Wij vragen u om uw auto zo schoon mogelijk aan te leveren en zeker geen gebruikte zakdoekjes of ander afval in uw auto rond te laten slingeren.

Medewerkers met klachten blijven thuis.

Heeft u zelf (lichte) klachten zoals hoesten en/of koorts? Stel dan een bezoek aan ons bedrijf uit. Bent u in een RIVM risicogebied geweest? Maak dan geen afspraak voor de eerste 2 weken na uw terugkomst.

Om te voorkomen dat er te veel mensen aanwezig zijn, werken wij voorlopig alleen nog op afspraak. Wij verzoeken u aanwezig te zijn op de aangegeven tijd en uw bezoek zo kort mogelijk te houden. Kom het liefst alleen en houdt te allen tijde gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).

De sleuteloverdracht dient te verlopen zonder fysiek contact. Was uw handen met zeep voordat u ons bezoekt.

De koffiemachine mag op dit moment alleen nog gebruikt worden door het personeel en niet door onze klanten.

Heeft u een uitleenauto gebruikt? Zou u deze dan schoon en liefst gedesinfecteerd retour willen brengen? Wij reinigen de auto ook weer voordat we deze meegeven.

In overleg kunnen wij uw auto halen en terugbrengen. Ook dan verloopt de sleuteloverdracht zonder fysiek contact. Vraag naar de mogelijkheden.

Vooralsnog zijn de meeste onderdelen nog te verkrijgen, maar in deze periode kan het zo zijn dat het wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij zijn hiervoor ook afhankelijk van onze toeleveranciers, dus wij vragen om wat extra geduld en begrip.

We vertrouwen erop dat u zich aan deze richtlijnen houdt en hopen u allen in goede gezondheid te zien of te spreken!