Reparaties en onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig onderhoud van alle merken en modellen personenauto's en kleine bedrijfswagens. Door tijdig uw auto te laten nakijken, kunnen ernstige problemen wellicht voorkomen worden. Bovendien vergroot u uw veiligheid en dat van medeweggebruikers.

Tijdens het onderhoud van uw auto, controleren we alle belangrijke onderdelen en functies van uw auto. Wij werken met reparatie-opdrachten. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over de reparatie en de tijdsduur van deze reparatie. Indien mogelijk proberen wij alvast een prijsindicatie te geven. Mochten we toch onverwacht iets tegenkomen (bijv. een versleten of beschadigd onderdeel), dan nemen wij contact met u op. Bij ons wordt er niks vervangen zonder uw medeweten.

In overleg is het mogelijk dat wij uw auto komen halen en weer terug brengen. Ook voor vervangend vervoer kan worden gezorgd. Bij sommige kleine reparaties, het vervangen van een lampje of het bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie of koelvloeistof) is het zelfs mogelijk om hier op te wachten, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Recent nieuws

Pasen

Pasen

Beide Paasdagen zijn wij gesloten. Dinsdag zijn alle eieren wel gevonden en opgegeten, dus dan zijn we er weer.

Hele gezellige Paasdagen allemaal!

Lekker voor onderweg!

Lekker voor onderweg!

De shop is er nog niet, maar ondertussen verkopen wij, naast de auto-gerelateerde producten, al wel koffie, thee of warme chocolademelk om mee te nemen. Wilt u daar nog wat lekkers bij? Dat kan ook. Wij hebben een klein assortiment koeken en snoep.