Reparaties en onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig onderhoud van alle merken en modellen personenauto's en kleine bedrijfswagens. Door tijdig uw auto te laten nakijken, kunnen ernstige problemen wellicht voorkomen worden. Bovendien vergroot u uw veiligheid en dat van medeweggebruikers.

Tijdens het onderhoud van uw auto, controleren we alle belangrijke onderdelen en functies van uw auto. Wij werken met reparatie-opdrachten. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over de reparatie en de tijdsduur van deze reparatie. Indien mogelijk proberen wij alvast een prijsindicatie te geven. Mochten we toch onverwacht iets tegenkomen (bijv. een versleten of beschadigd onderdeel), dan nemen wij contact met u op. Bij ons wordt er niks vervangen zonder uw medeweten.

In overleg is het mogelijk dat wij uw auto komen halen en weer terug brengen. Ook voor vervangend vervoer kan worden gezorgd. Bij sommige kleine reparaties, het vervangen van een lampje of het bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie of koelvloeistof) is het zelfs mogelijk om hier op te wachten, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Recent nieuws

Aangepaste openingstijden zomervakantie!

Aangepaste openingstijden zomervakantie!

De zomervakantie staat weer voor de deur. Van maandag 24 juli t/m zondag 20 augustus gelden daarom de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 8:00-17:00.
  • Zaterdag en zondag gesloten.

Dit geldt zowel voor de werkplaats als voor het PostNL pakketpunt!


Telefonische bereikbaarheid in de periode 25 juli t/m 9 augustus middels deze telefoonnummers:

  • 0541-820434
  • 06-31996002

Verkoop decemberzegels en postzegels!

Verkoop decemberzegels en postzegels!

Wij verkopen, naast diverse auto-gerelateerde producten en batterijen, sinds kort ook postzegels en decemberzegels! Voor de decemberzegels geldt: OP=OP.